Home > Uncategorized > Hari Terbuka Asrama SAHUT

Hari Terbuka Asrama SAHUT

September 27, 2011

Hari Terbuka Asrama SAHUT yang diadakan di Sekolah Menengah Sains Hulu Terengganu pada kali ini merupakan yang pertama kali.

Hari terbuka ini diadakan untuk meraikan tetamu dari luar datang ke asrama bagi melihat suasana dan keadaan di asrama. Di samping itu program ini bertujuan untuk mewujudkan hubungan sosial yang mesra di antara pelajar dengan masyarakat luar.

Layanlah gambar-gambar di bawah ni. Tak larat nak komen… Nanti bila ada masa terluang kita akan bagi info sikit.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sorry, dah tak larat nak upload gambar satu-satu…. tengok je laa slide show ni. Nanti kalau rajin kita upload gambar lagi, ekk…. Slide show tu kena tunggu lama sikit baru keluar.

.

This slideshow requires JavaScript.

Kah kah… gambar pasar baru Kuala Berang pun ada termasuk juga…. sabor je laa…

Kalau susah nak tengok slideshow, jom tengok gallery jer….

Categories: Uncategorized
  1. HAMBA JAHIL
    January 26, 2012 at 6:56 pm

    nak tanya ni..gambar pak cik pakai baju ungu buat peace ats katil mcm pesakit tu tengah buat ape ek??

    • January 26, 2012 at 7:15 pm

      Tu cikgu Rafi, tengah derma darah… dia tu Guru Penolong Kanan Pentadbiran….😛

      • HAMBA JAHIL
        January 26, 2012 at 11:11 pm

        ow..nampak ceria je orangnye..

  2. HAMBA JAHIL
    January 26, 2012 at 11:20 pm

    sini warden kejutkan x pelajar2 perempuan? kalau imtiaz kejut gune rotan, takoot.. sini x kan?? haha..

    • January 26, 2012 at 11:26 pm

      Kalau pelajar lelaki mungkin ada kejutkan guna rotan.. Tapi pelajar perempuan, BADAR (Badan Dakwah)akan check dan kejutkan mana2 yang lewat bangun.

  1. No trackbacks yet.
Comments are closed.
%d bloggers like this: