Jom meriahkan blog SAHUT

January 31, 2012 Comments off

Salam,

Kepada semua pelajar-pelajar SAHUT (dan guru-guru yang berminat), kalian adalah digalakkan mengirimkan gambar atau berkongsi apa-apa info mengenai aktiviti di sekolah dengan menghantarnya kepada kaytieze@gmail.com   .

Oleh kerana Tie bukanlah kakitangan SAHUT, maka agak sukar untuk update blog ini untuk maklumat pembaca terutama sekali bakal pelajar SAHUT.

Jadi, Tie merasa amatlah berbesar hati kiranya ada yang sudi mengirim gambar-gambar menarik di sekitar SAHUT, karangan pendek mengenai aktiviti anjuran SAHUT atau apa-apa yang positive, ya…

Pelajar SAHUT boleh bawa camera ke sekolah, jadi, apa lagi… boleh ambil gambar dan jangan lupa kongsikan di sini, ya… 😛

Advertisements
Categories: Uncategorized

Majlis penerimaan bantuan rm100

November 18, 2011 2 comments

Categories: Uncategorized

Hari Terbuka Asrama SAHUT

September 27, 2011 5 comments

Hari Terbuka Asrama SAHUT yang diadakan di Sekolah Menengah Sains Hulu Terengganu pada kali ini merupakan yang pertama kali.

Hari terbuka ini diadakan untuk meraikan tetamu dari luar datang ke asrama bagi melihat suasana dan keadaan di asrama. Di samping itu program ini bertujuan untuk mewujudkan hubungan sosial yang mesra di antara pelajar dengan masyarakat luar.

Layanlah gambar-gambar di bawah ni. Tak larat nak komen… Nanti bila ada masa terluang kita akan bagi info sikit.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sorry, dah tak larat nak upload gambar satu-satu…. tengok je laa slide show ni. Nanti kalau rajin kita upload gambar lagi, ekk…. Slide show tu kena tunggu lama sikit baru keluar.

.

This slideshow requires JavaScript.

Kah kah… gambar pasar baru Kuala Berang pun ada termasuk juga…. sabor je laa…

Kalau susah nak tengok slideshow, jom tengok gallery jer….

Categories: Uncategorized

Kejohanan Olahraga yang pertama

July 6, 2011 7 comments

Berikut ini adalah yang sempat kita rakamkan. Tahniah kepada pasukan Tok Belian kerana menjadi johan keseluruhan. Tahniah juga kepada semua pelajar yang sama-sama menjayakan olahraga yang pertama ini.

.

.

Emcee – Miss D

.

.

.

Khemah Tok Belian (Hijau)

.

.

.

Khemah Tok Janggut (merah)

.

.

.

Anak-anak Tok Janggut……

.

.

.

Lagi sekali, anak-anak Tok Janggut….

.

.

.

Antara Medals yang dimenangi oleh pasukan Tok Janggut.

 .

.

.

Tok Janggut bela spider lak..

.

.

.

Tok Berlian jadi Juara!!!

.

.

.

Tok Janggut naib juara….

.

.

.

.

.

.

Tok Indera

.

.

Pasukan sorak Tok Raja Ri

.

.

.

Maskot lebah jadi pilihan juri…

.

.

.

Antara yang menang….

.

.

.

Tahniah…

.

.

Tahniah juga…

.

.

.

Pasukan sorak yang menang… Tok Belian…

Categories: Uncategorized Tags: ,

Anugerah Kecemerlangan Pelajar Yayasan Terengganu ke 32

July 5, 2011 4 comments

Tahniah diucapkan kepada semua pelajar SAHUT yang beroleh Anugerah Kecemerlangan Pelajar Yayasan Terengganu ke 32 bagi Parlimen Hulu Terengganu.

.

.

.

.

.

.

Hari Permuafakatan Ilmu

June 23, 2011 Comments off

 .

.

.

Tingkatan 1

.

.

.

TIngkatan 2

.

.

.

Tingkatan 4

.

Categories: Uncategorized

Perlawanan Bola Baling

April 15, 2011 6 comments

Kita singgah sekejap di SMK Menerong, Kuala Berang. Jadi berpeluang mengambil beberapa keping gambar pelajar-pelajar Sahut di sana.

Okay, layan je laa……

.

.

Alamak! Tak masuk laa…….

.

Err…… ada jampi-jampi ke ?

.

.

.

.

.

Opocot!!

.

.

Letih gak !!

.

.

Debor ke ??

.

.

Siapakah ini ? Sila ngaku !!

.

.

Syed, Cikgu Rozal, Cikgu Salina, Fatin, Ira dan Syafikah (di belakang)

.

.

.

Fatin, Wanie dan Ira, antara penyokong Sahut.

.

.

.

Sebelum balik, sempat pula main lopak, ish ish ish………

.

.

Walaupun kalah, pasukan Sahut tetap bersemangat. Yang penting mereka telah berusaha bersungguh-sungguh meskipun hanya menjalani latihan selama 3 hari sahaja.

Syabas diucapkan. Semoga Sahut akan berjaya di tahun hadapan. :mrgreen:

.

Tunggu loading dulu, baru boleh tengok, ya….